

Organic, Raw, Vegan
Το ανοιχτόχρωμο σιρόπι αγαύης προέρχεται από τη μπλε αγαύη, κατόπιν βρασμού στους 40ο C για περίπου 48 ώρες και στη συνέχεια φιλτράρεται ώστε να φύγει το σκούρο χρώμα. Έχει μια ήπια, σχεδόν ουδέτερη γεύση και συνοδεύει καλύτερα πιάτα με λεπτές γεύσεις, γλυκά και ποτά.
Το σιρόπι αγαύης είναι 1.4 φορές πιο γλυκό από τη λευκή ζάχαρη ενώ περιέχει τους μισούς υδατάνθρακες από ότι ένα κουτάλι ζάχαρη. Διαλύεται το ίδιο εύκολα , σε αντίθεση με τη ζάχαρη και το μέλι, σε ζεστά και κρύα ροφήματα. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και απορροφάται εύκολα από το σώμα χωρίς απότομες αυξομειώσεις του σακχάρου. Είναι ένα εντελώς φυτικό προϊόν χωρίς καθόλου πρόσθετα.